LV Switchboard
LV Switchboard

Lågspänningsställverk

Skickligt hantverk kombinerat med decennier av erfarenhet och innovativ teknologi

icon

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första Lsp-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat frenetiskt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfen Elkamos Lsp-ställverk bygger på modulsystem och alltid skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals Lsp-ställverk till metall-, pappers-, massa- och kemiska industrin och många fler.

Vilken lösning är bäst för mig?

Låt oss rekommendera dig den bästa lösningen.

Öppna produkt konfigurator

Toppegenskaper

  • Kraftigaste LS-ställverket på marknaden, som standard!

  • Kontinuerlig utveckling sedan 1981

  • Innovativa lösningar som beaktar lokala miljöer och fungerar under extrema förhållanden

  • Uppfyller i synnerhet de hårda krav kunder har på industrin

Kontaktpersoner

Vesa Hietala

Technical Sales Engineer

35844 321 9258

KHRO

Fördelningscentralen KHRO är lillabror till ställverket KKBL. En enklare lösning som fortfarande i praktiken har samma egenskaper som KKBL

KKBU

Det modulbaserade lågspänningsställverket KKBU bygger på en av de mest robusta, självbärande stomkonstruktionerna på marknaden. Endast högklassiga material används i konstruktionen

KKBM

Alfen Elkamos lågspänningscentral för transformatorstation KKBM är avsedd som huvud- och distributionscentral för fastighetstransformatorer där olika stadsverks distributionsnät tillhandahåller säker eldistribution till små transformatoranläggningar.

KKBL

Det lätta modulbaserade lågspänningsställverket KKBL passar väl för industri- och processtillämpningar såväl som huvud-, stigar-, belysnings- och ventilationscentral i fastigheter.

JASKA

JASKA är ett mångsidigt skåp som innehåller många nya lösningar som inte tidigare har funnits i fördelningsskåp. JASKA kan ändras både in- och utvändigt enligt tillämpning och kundens behov.

Gatubelysningsskåp

Sortimentet av skåp omfattar även telekommunikations-, gatubelysnings- och kombiskåp. Skåpdimensionerna är de samma som för kabelfördelningsskåpen med samlingsskenor.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2024 Alfen Elkamo