Fastigheter & infra

Optimal och pålitlig energiförsörjning till varje fastighet

icon

Alfen Elkamo är nummer ett partner för Fastigheter & infra

Toppegenskaper

  • Nyckel-i-hand-leveranser!

  • Totalleveranser!

  • Total care!

Lågspänningsställverk

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första LS-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfen Elkamos LS-ställverk bygger på modulsystem och alltid skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals LS-ställverk till metall-, pappers-, massa- och kemiska industrin och många fler.

Mellanspänningsställverk

Moduldesignen är en utmärkt lösning för kunder som på ett enkelt sätt vill kunna skapa mer avancerade helheter genom standardiserade moduler.

Transformatorstationer

Vår huvudsakliga expertis ligger inom prefabricerade transformatorstationer. Alfen Elkamo byggde sina allra första transformatorstationer för mer än 15 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfens transformatorstationer bygger på skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals stationer till elnätsbolag, industriföretag och trädgårdsindustrin.

Elnät

Utöver specifika produkter för elnätsinfrastrukturen kan Alfen också erbjuda kompletta lösningar för privatägda mellanspänningsnät. Att välja Alfen betyder också att man väljer en hög driftsäkerhet tillsammans med en expert. Alfen levererar nätstationerna, alla kablar och tillbehör, installerar och underhåller hela anläggningen.

Övervakning och underhåll

En professionell uppbyggnad av elanläggningen likväl regelbunden underhåll är viktiga för en driftsäker energiförsörjning. Alfen underlättar övervaknings- och underhållsåtgärderna för kunden i mellanspänningsanläggningarna.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2024 Alfen Elkamo