LV Switchboard
LV Switchboard

Pienjännitekeskukset

Pienjännitekeskukset soveltuvat pääkeskuksiksi ja alakeskuksiksi vaativiinkin kohteisiin.

icon

Pienjännitekeskusten tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman keskuksia erilaisiin käyttökohteisiin. Keskukset soveltuvat teollisuuden, voimalaitosten, energiayhtiöiden sekä kiinteistöjen vaativiin tarpeisiin. Keskukset suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Keskusten suunnittelussa ja tuotekehityksessä kiinnitämme erityisesti huomiota turvallisuuteen, luotettavuuteen, asennettavuuteen sekä käytettävyyteen. Keskukset perustuvat tyyppitestattuihin moduulirakenteisiin. Keskusten turvallisuus varmistetaan myös jokaiselle kojeistolle erikseen tehtävillä IEC-standardin mukaisilla kappaletesteillä. Sertifioitu ISO 9001:2000-järjestelmä kuuluu oleellisena osana keskusten valmistusprosessiin.

Mikä ratkaisu on oikea minulle?

Anna meille neuvoja parhaasta ratkaisusta.

Avaa konfiguraattori

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Markkinoiden vahvin PJ- keskus, vakiona!

  • Jatkuva kehitys vuodesta 1981!

  • Innovatiiviset ratkaisut, joissa otetaan huomioon paikalliset olosuhteet ja toiminta ääriolosuhteissa

  • Vastaa teollisuuden kovia laitevaatimuksia

Yhteyshenkilöt

Vesa Hietala

Technical Sales Engineer

35844 321 9258

KKBU Kennokeskus

KKBU Kennokeskuksen perustana on itsekantava, markkinoiden yksi massiivisimmista runkorakenteista.

KKBM Pienjännitekeskus muuntamon jakelu- ja pääkeskukseksi

Muuntamon pienjännitekeskus KKBM on tarkoitettu kaupunkilaitoksien jakeluverkon kiinteistömuuntamoiden jakelu- ja pääkeskukseksi, jonka avulla saadaan suojattu jakelu pieniin muuntamoihin.

KKBL - Kevytkennokeskus

KKBL-kevytkennojärjestelmä soveltuu teollisuuskohteiden nousu- ja prosessikeskuksiksi sekä kiinteistöjen pää-, nousu-, valaistus- ja ilmastointikeskuksiksi.

KHRO - Kotelokeskus

KHRO-kotelokeskus on KKBL-kevytkennokeskuksen pikkuveli. Kevyempi ratkaisu, jossa on silti lähes kaikki samat ominaisuudet kun KKBL:ssä

JASKA

JASKA on monipuolinen jakokaappi. Se sisältää monia uusia ratkaisuja, joita ei ole aiemmin nähty vastaavanlaisissa kaapeissa.