Sähköauton_Latausasema_Alfen_Elkamo
Sähköauton_Latausasema_Alfen_Elkamo

Laddstationer för elfordon

Pålitliga och högteknologiska laddstationer för elfordon

icon

Alfen erbjuder ett komplett utbud av laddstationer för hemmabruk, arbetet och allmänna områden. Dessa laddstationer kan fås i utföranden med många olika laddningseffekter och funktioner. Den unika kombinationen av Alfens transformatorstationer, energilagringssystem, och laddstationer möjliggör en optimal balansering av lokala nät.

Toppegenskaper

  • Laddstationer för hemmabruk, arbetet och allmänna områden

  • DEKRA-certifierade och testade av elfordonstillverkare

  • System för att administrera laddstationer och stöd för transaktionsredovisning

  • Saknar SIM-lås: stöd för olika typer av administrationssystem och betalsystem

Kontaktpersoner

August Mazetti

Sales Manager EV Charging Equipment

+46 (0) 765 39 89 99

Thomas Wahlbeck

Head of business development

+35844 766 6032

Våra laddstationers unika egenskaper

Sedan 2008 har Alfen utvecklat och tillverkat de mest avancerade laddstationer för vilket elfordon som helst. Våra laddstationer tillverkas av europeiska komponenter av A-kvalitet, testade och certifierade av namnkunniga europeiska biltillverkare. De saknar SIM-lås och är utrustade med den senaste tekniken inom smart laddning och anslutning.

Alfenelkamos Produkter

Alfen erbjuder en full skala av laddningsstationer för olika behov: för hemmen, arbetsplatser och offentliga platser. Produkternas egenskaper är unika och de lämpar sig för många olika situationer.

Tjänster

Alfen erbjuder ett brett utbud av tjänster kring dina laddpunkter, allt från smart laddning till back-end-hantering och fjärrkontroll av laddningspunkter. Dessutom har Alfen en omfattande service- och underhållsorganisation.

Applikationsändamål

Oberoende av om du vill installera en laddstation hemma, vid kontoret, i parkeringsgaraget eller på en offentlig plats kommer du att finna den perfekta lösningen hos Alfen. Alla Alfens ladd stationer är testade och godkända så att du kan lita på att det är stabila produkter med hög kvalitet.

Lastbalansering

Sähköauton_latausasema_kuormantasaus_Alfen_Elkamo

Lastbalansering eller med andra ord strömfördelning innebär att laddstationen automatiskt delar upp tillgänglig ström över de fordon som laddas. Laddaren analyserar den tillgängliga kapaciteten och hur mycket effekt fordonen kräver.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2023 Alfen Elkamo