Industri

Ideala lösningar för tillförlitlig elförsörjning

icon

Alfen Elkamo är en mycket pålitlig partner för industriföretag inom eldistributionssystem, inklusive transformatorstationer, mellan- och lågspänningsställverk med tillhörande system.

Toppegenskaper

  • En erfaren partner när det gäller industritillämpningar

  • Robusta och tillförlitliga produkter

  • Nyckel-i-hand-leveranser

Kontaktpersoner

Vesa Hietala

Technical Sales Engineer

35844 321 9258

Lågspänningsställverk

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första LS-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfen Elkamos LS-ställverk bygger på modulsystem och alltid skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals LS-ställverk till metall-, pappers-, massa- och kemiska industrin och många fler.

Mellanspänningsställverk

Moduldesignen är en utmärkt lösning för kunder som på ett enkelt sätt vill kunna skapa mer avancerade helheter genom standardiserade moduler.

Privatägda elnät

För industribolag erbjuder Alfen kompletta konstruktioner av privatägda elnät. Detta betyder att Alfen kan fullborda hela elförsörjningen: från planeringsfasen, placeringsfrågorna, konstruktionen och installationen, övervakningen och underhållet av elanläggningen t.ex elstationen, mellanspänningskablar och lösningar med energilagring.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2024 Alfen Elkamo