Elnätsbolag

Arbetar tillsammans för framtidens elnät.

icon

Alfen Elkamo har ett nära samarbete med olika elnätsbolag för att säkerställa framtidens elnät. Genom att förena våra krafter med elnätsbolagen kan vi ta fram innovativa lösningar.

Toppegenskaper

  • Innovationer som skapar framtidens elnät

  • Över 35 års erfarenhet av elnät

  • Teknologipartner som garanterar pålitliga elnät

Transformatorstationer

Puistomuuntamo_erotinasema_Alfen_Elkamo_ruskea

Vår huvudsakliga expertis ligger inom prefabricerade transformatorstationer. Alfen Elkamo byggde sina allra första transformatorstationer för mer än 20 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar.

Lågspänningsställverk

Pienjännitekeskus_pääkeskus_alakeskus_alfen_elkamo

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första LS-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar.

Mellanspänningsställverk

Innovativ teknologi, flexibilitet och högsta möjliga kvalitet!

Industriell energilagring med Plug & Play

Energiavarasto_TheBattery_Alfen_Elkamo

Lagring av elektricitet kommer ofrånkomligen att spela en avgörande roll för vårt energinät. Lagringen behövs för att energiproduktion ska svara mot konsumtion och för att stabilisera elnätet på grund av att energiproduktionen blir allt mer decentraliserad och förnybar och pga. det växande antalet elfordon.

Laddstationer för elfordon

Sähköauton_Latausasema_Alfen_Elkamo

Alfen erbjuder ett komplett utbud av laddstationer för hemmabruk, arbetet och allmänna områden. Dessa laddstationer kan fås i utföranden med många olika laddningseffekter och funktioner. Den unika kombinationen av Alfens transformatorstationer, energilagringssystem, och laddstationer möjliggör en optimal balansering av lokala nät.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2022 Alfen Elkamo