Sähköauton_Latausasema_Alfen_Elkamo
Sähköauton_Latausasema_Alfen_Elkamo

Sähköauton Latausasemat

Luotettavat ja huipputekniset latausasemat sähköajoneuvoille

icon

Alfen tarjoaa täyden valikoiman latausasemia kotikäyttöön, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Latausasemia on saatavana eri latauskapasiteetilla ja toiminnalla varustettuna. Alfen Elkamon puistomuuntamoiden, energian varastointijärjestelmien ja latausasemien ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa paikallisten verkkojen optimaalisen tasapainottamisen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Latausasemat kotiin, työpaikalle ja julkisiin tiloihin

  • DEKRA sertifioitu

  • Back-office-järjestelmä, joka hallinnoi latauspisteitä ja tukee siirtotapahtumia

  • Sim-lock vapaa: tukee useita taustaohjelmia ja liiketoimintasovelluksia

Palvelut

Alfen tarjoaa laajan valikoiman palveluita latausasemien ympärille, aina älykkäästä latauksesta taustahallintaan ja latausasemien kauko-ohjaukseen. Lisäksi Alfenillä on laaja huolto- ja huolto-organisaatio.

Sähköautojen latausasemien käyttösovellukset

Riippumatta siitä, haluatko asentaa sähköauton latausaseman kotiisi, toimistollesi, pysäköintihalliin tai julkiselle alueelle, Alfen Elkamolta löydät aina ratkaisun, joka sopii mihin tahansa sovellukseen. Kaikki latausasemamme on testattu ja hyväksytty, joten voit luottaa vakaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiimme.

Kuormantasaus

Sähköauton_latausasema_kuormantasaus_Alfen_Elkamo

Kuormantasaus eli toisin sanoen tehonjakautuminen tarkoittaa, että latausasema jakaa automaattisesti käytettävissä olevan tehon latautuvien ajoneuvojen päälle. Laturi analysoi käytettävissä olevan kapasiteetin ja kuinka paljon tehoa ajoneuvoihin tarvitaan.

Latausasemien asennus ja tuotekoulutus

Alfenin älykkäillä Latausasemilla on monenlaisia kuormitettavuuksia ja toimintoja, mikä tekee perusteellisesta asennuksen tuntemuksesta tärkeän. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoa EV-latausasennusten koulutuksesta.