Kiinteistö ja infra

Hoidamme pääsähkönjakelun tarpeesi ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla.

icon

Alfen Elkamolla on vuosien kokemuskiinteistö ja infra- rakentamisesta. Hoidamme pääsähkönjakelun tarpeesi ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kända pienjännitekeskukset

  • Tillförlitlig anslutning av generatorn

Yhteyshenkilöt

Thomas Wahlbeck

Head of business development

+35844 766 6032

Pienjännitekeskus KKBL

Alfen toimittaa valaistusasemia kasvihuoneviljelijöille. Näitä muuntajaasemia käyttävät monet suuret verkko-operaattorit ja ne toimivat samanaikaisesti kasvihuoneiden valaistusasemana.

Energiavarastot

Energiavarasto_TheBattery_Alfen_Elkamo

Energian varastoinnin integrointi CHP-asennukseen tai aurinkopaneeleihin lyhentää merkittävästi investoinnin takaisinmaksuaikaa. Varastoimalla energiaa tuotanto ja kulutus tasapainotetaan optimaalisesti, kun taas toimitukset keskusverkkoon optimoidaan myymällä varastoitu energia korkeimman hinnan tarjouksen yhteydessä.

Puistomuuntamot

Puistomuuntamo_erotinasema_Alfen_Elkamo_ruskea

Puistomuuntamot ovat erityisosaamistamme. Alfen Elkamo rakensi ensimmäisen puistomuuntamon yli 20 vuotta sitten. Olemme alusta lähtien tehneet kovasti töitä, jotta voimme tarjota uusimmat tekniset ratkaisut ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaillemme. Muuntamot ovat modulaarisia niin tekniikaltaan kuin ulkonäöltään , jotka takaavat vastinetta asiakkaan jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet toimittaa tuhansia muuntamoita verkkoyhtiöille, teollisuuteen ja asiakasmuuntamoiksi.

Tuotteet

  • MV switchgears (FI)