Tuotteet

Tulevaisuuden energiaratkaisuja

Alfen Elkamo on vuonna 1981 perustettu, nopeasti kasvava yritys, jonka jatkuva tavoite on pysyä sähkönjakelujärjestelmien edelläkävijänä. Työmme tavoitteena on pitkäjänteisesti kehittää ja vahvistaa sähkönjakeluverkon toimintavarmuutta. Olemme alamme markkinajohtaja Suomessa. Toimintamme ohjaa asiakkaittemme tarpeisiin vastaava, jatkuva kehitystyö. Teemme lujasti töitä ja pidämme kiinni siitä, että olemme nyt ja tulevaisuudessa asiakkaittemme vahva yhteistyökumppani ja alamme arvostettu, luotettava toimittaja. Me automatisoimme Puistomuuntamot sekä kytkemöt ja yhdistämme uusiutuvan energian tuotannon jakeluverkkoihin. Osaamisemme laajentui huomattavasti Alfen Hollannin tuotteiden myötä ja tarjoamme jatkossa myös energian varastointijärjestelmiä ja sähköautojen latauspisteitä.

Puistomuuntamot

Puistomuuntamo_erotinasema_Alfen_Elkamo_ruskea

Puistomuuntamot ja erotinasemat ovat erityisosaamistamme. Alfen Elkamo rakensi ensimmäisen puistomuuntamon yli 20 vuotta sitten. Olemme alusta lähtien tehneet kovasti töitä, jotta voimme tarjota uusimmat tekniset ratkaisut ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaillemme. Muuntamomme ovat modulaarisia niin tekniikaltaan kuin ulkonäöltään. Sekä puistomuuntamomme että erotinasemamme takaavat vastinetta asiakkaan jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen, kuten maakaapelointiin ja jakeluverkon rakentamiseen. Alfen Elkamolla olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet toimittaa tuhansia muuntamoita ja erotinasemia verkkoyhtiöille, teollisuuteen ja asiakasmuuntamoiksi.

Pienjännitekeskukset

LV Switchboard

Pienjännitekeskusten tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman keskuksia erilaisiin käyttökohteisiin. Keskukset soveltuvat teollisuuden, voimalaitosten, energiayhtiöiden sekä kiinteistöjen vaativiin tarpeisiin.

Energiavarastot

Energiavarasto_TheBattery_Alfen_Elkamo

Sähkön varastointi on väistämätön osa energiaverkostoamme. Energiantuotannon on vastattava kulutusta ja vakautettava verkkoa hajautetun sähköntuotanto ja sähköisen liikenteen nopean yleistyminen seurauksena. Tänäpäivänä käytetään jo usein teollisesti valmistettua Energiavarastoa uusiutuvien energialähteiden ennakoimattomuuden riskin vähentämiseksi.

Keskijännitekojeistot

Innovatiivinen teknologia, joustavat ja laadukkaat tuotteet!

Sähköauton Latausasemat

Alfen tarjoaa täyden valikoiman latausasemia kotikäyttöön, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Latausasemia on saatavana eri latauskapasiteetilla ja toiminnalla varustettuna. Alfen Elkamon puistomuuntamoiden, energian varastointijärjestelmien ja latausasemien ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa paikallisten verkkojen optimaalisen tasapainottamisen.

Muut Tuotteet

By maintaining a professional maintenance schedule, problems are solved before they arise, while the energy supply is optimized and the medium voltage facility can operate for years without experiencing any issue. Alfen provides for all services needed to maintain your electric facilities and offers complete service and maintenance schedules.