Lisää Alfen Elkamosta

Olemme Alfen Elkamolla kehittäneet korkealaatuisia tuotteitamme järjestelmällisesti ja ammattitaidolla yli 40 vuotta. Meillä on vankka kokemus vaativista jakeluverkkojen sekä teollisuus-, kiinteistö- ja energiayhtiöiden hankkeista. Valikoimaamme kuuluvat uusina tuotteina myös energiavarastot ja sähköautojen latausjärjestelmät.

 • Kiinteistö ja infra

  Alfen Elkamolla on vuosien kokemuskiinteistö ja infra- rakentamisesta. Hoidamme pääsähkönjakelun tarpeesi ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla.

 • Jakeluverkko

  Alfen Elkamo toimii tiiviissä yhteistyössä eri verkko-operaattoreiden kanssa tulevaisuuden sähköverkkoja ajatellen. Yhdistämällä voimia verkko-operaattoreiden kanssa Alfen on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja, kuten sähköautojen latauspisteitä, tuhansia kauko-ohjattuja muuntamoita osa varustettuna vianilmaisuilla ja verkkokatkaisijoilla. Lisäksi Alfenin Elkamon energian varastointijärjestelmä TheBattery mahdollistaa verkko-operaattoreiden hallita, varastoida ja käyttää hajautetusti tuotettua energiaa.

 • Uusiutuva Energia

  Kun yhteiskunta kehittyy kohti uusiutuvaa energiaa, yhä enemmän sähköä syntyy energialähteistä, kuten aurinko, tuuli ja bioenergia. Lisäksi sähköenergiaa käytetään yhä enemmän sähköautojen kulutusta varten. Alfen Elkamo tarjoaa ratkaisuja uusiutuvan sähköenergian muuntamiseen, varastoimiseen ja jakeluun. Olemme tunnettu yhteistyökumppani aurinko- ja tuulivoimaloiden kytkemisestä verkkoon.

 • Teollisuus

  Alfen Elkamoon erittäin luotettava kumppani teollisuusyhtiöille sähkönjakelussa ja sähköverkkojen rakentamisessa. Alfen Elkamo toimittaa sekä erillisiä esivalmisteita muuntamoita että kennokeskuksia. Kysy myös avaimet käteen -ratkaisuja.

Uutiset

Solar transformer substations

Alfen Elkamo on toimittanut neljä aurinkopuisto muuntamoa Suomen suurimpaan aurinkovoimalaan

Alfen Elkamo on toimittanut neljä aurinkopuistomuuntamoa Juurakon aurinkovoimalaan Kalajoella. Juurakon aurinkopuisto on Suomen suurin, ja se osa Pohjoismaiden ensimmäistä hybridisähköpuistoa, johon kuuluu aurinkopaneeleiden lisäksi tuulivoimaloita.

Alfen Elkamo on toimittanut aurinkopuistomuuntamon Pedersören aurinkovoimalaan

Alfen Elkamo on toimittanut Pohjanmaalla Pedersöressä sijaitsevaan aurinkovoimalaan. Voimalan nimellisteho on 1 MW, ja sen omistavat yhteisomistuksessa paikallinen sähköyhtiö Esse Elektro-Kraft, Autocirc Finland Oy ja Pedersören kunta.