Nya möjligheter

 

TheBattery balanserar tillgång och efterfrågan på energi, vilket gör att man kan undvika kännbara investeringar i kraftnät och anslutningar. Dessutom öppnar TheBattery möjligheter till elhandel såväl som autonoma elnät i kombination med sol- och/eller vindenergi. TheBattery används av flertalet elbolag, elnätsbolag, stora och små energiproducenter och -handlare, företag som erbjuder snabbladdning för elfordon och tillverkningsföretag inom industrin.

Ta en titt innanför skalet på TheBattery i ett av våra projekt:

Play the video

 

TheBattery är en standardiserad Plug & Play-enhet som är tillverkad, förinställd, driftsatt och testad i Alfens produktionslokaler. Detta garanterar maximal smidighet vid installation och omedelbar driftkörning. Alfen har erfarenhet av lagring sedan 2011 och är ledande aktör på elnätsanslutningar. Tack vare detta har företaget den unika möjligheten att erbjuda batterilagring som nyckeln-i-hand-lösning i hela Europa.

 

Toppegenskaper hos TheBattery

 

Produkten baserar sig på 80 år av erfarenhet och innovation inom elnät

Ett väletablerat utvecklingsteam med omfattande erfarenhet av omformare, batterier, administrationsprogramvara och hjälputrustning till elnät.

Fullt integrerad lagringslösning från början till slut

Fullständiga batteriprojekt genomförs enligt nyckeln-i-hand inklusive projekthantering, transformatorstationer, nätanslutningar, fjärrövervakning och service på plats.

Standardiserad tillverkning som flexibelt anpassar sig till era behov

Plug & play-moduler som gör att systemet kan byggas på efter behov för att uppfylla framtida krav och ändringar.

Förstklassiga batteripaket och komponenter

Vi väljer oberoende batteri- och komponentleverantörer, vilket säkerställer en optimal lösning för alla situationer. Garanterad livslängd med minst 10 års garanti på prestanda.

Ständig inblick och fjärrhantering

Fjärrövervaknings- och fjärrhanteringsmodul baserad på Alfens omfattande erfarenhet av laddutrustning för elfordon.

Byggd för alla tillämpningar och miljöer

Erfarenhet av tillämpningar för lastbalansering, elhandel, frekvenskontroll och autonoma nät. Global kundbas bestående av elbolag, elnätsbolag, stora och små energiproducenter och -handlare, företag som erbjuder snabbladdning för elfordon och tillverkningsföretag inom industrin.

 

See TheBattery applications      See TheBattery specifications