Uudet mahdollisuudet

 

TheBattery Energiavarasto tasaa energian tarjontaa ja kysyntää välttäen merkittäviä investointeja sähköverkkoihin ja verkkoyhteyksiin. Lisäksi TheBattery mahdollistaa kaupankäynnin mahdollisuudet sekä autonomiset sähköverkot aurinko- ja tuulivoiman kanssa. TheBattery Energiavarastoja käytetään jo useilla eri liiketoiminta-alueilla: verkko-operaattoreita, suuria ja pieniä energiantuottajia ja kauppiaita, Sähköajoneuvojen pikalatauspalvelujen tarjoajia ja teollisuustuotantoyhtiöitä.

Tutustu TheBattery Energiavarastoomme tehdyn projektin kautta:

Avaa video

TheBattery Energiavarasto on Plug & Play asennusvalmis ja vakioitu tuote joka on valmistettu, valmiiksi konfiguroitu, toimintavalmiiksi testattu Alfenin tuotantolaitoksissa. Tämä takaa asennuspaikalla olevan työn minimoinnin ja välittömän käyttövalmiuden. Varastointikokemuksella jo vuodesta 2011 ja verkkoyhteyksien toteuttamisessa tunnetulla johtajalla Alfenillä on ainutlaatuinen kyky tarjota täydellinen avaimet käteen -tarjous energiavarastointiin.

 

TheBattery – Kohokohdat

 

Suunniteltu perustuen 80 vuoden kokemukseen ja innovaatioihin sähköverkossa

Suunnittelun takana on perustettu kehitystiimi, jolla on laaja kokemus taajuusmuuttajista, paristoista, hallintaohjelmistosta ja apusähköratkaisuista verkonrakennuksessa.

Täysin integroitu Energiavarastoratkaisu

Avaimet käteen- energiavarastotoimitukset projektinhallinta, sähköasemat, verkkoyhteys, etävalvonta ja paikan päällä tapahtuva palvelu.

Vakioratkaisut joustavasti Teidän tarpeisiisi

Modulaarinen plug & play -järjestelmä, joka voidaan laajentaa ajan myötä vastaamaan tulevia vaatimuksia ja räätälöintiä.

Parhaan luokan akusto ja komponentit

Akku- ja komponenttitoimittajien valinnat varmistavat optimaalisen ratkaisu kullekin tarpeelle. Taattu käyttöikä ja vähintään 10 vuoden takuu.

Jatkuva innovointi ja etähallinta

Etävalvonta- ja hallintamoduuli perustuu Alfenin laajaan kokemukseen sähköautojen latauslaitteista.

Ratkaisut kaikkiin sovelluksiin ja kaikkiin ympäristöihin

Käyttökokemuksia löytyy kuormantasauksessa, kaupankäynnissä, taajuudenohjauksessa sekä autonomisissa verkoissa. Asiakkaita ovat verkko-operaattorit, suuret ja pienet energiantuottajat sekä -kauppiaat, nopean sähköautonlatauspalvelun tarjoajat sekä teollisuusyritykset maailmanlaajuisesti.

 

Katso The Battery- Sovellukset      Katso The Battery- Ominaisuudet