Haemme nyt LAATU- JA TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. 12-01-2021

 

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat  puistomuuntamot, keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 80 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja https://alfenelkamo.fi/fi.

 

Laatupäällikkönä vastaat laatujärjestelmien ylläpitämisestä ja kehittämisestä Alfen Elkamon molempien tehtaiden osalta, sekä toimit tarkastuksen esimiehenä. Toimit työsuojelupäällikön roolissa, vastaten työturvallisuuden ja työsuojelun kehittämisestä yhdessä esimiesten ja työsuojelutoimikunnan kanssa. Olet vastuussa reklamaatioprosesseista sekä osallistut asiakasyhteistyöhön laatuasioissa. Odotamme sinulta tarttuvaa otetta ja innokkuutta kehittää prosesseja ja toimintatapoja.

Tehtävässä menestymiseksi minimivaatimukset työhön ovat seuraavat:

-Soveltuva korkeakoulututkinto joko sähkön, automaation, mekaniikan tai tuotantotalouden alalta (insinööri/DI) 

-Koulutus kyseisiin työtehtäviin tai vuosien kokemusta vastaavista työtehtävistä teollisuuden parista

-Kyky omaksua ja soveltaa standardeja käytäntöön

-Suomen ja englanninkielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen

-Hyvät tietotekniset valmiudet

 

Eduksi luetaan ISO9001, ISO14001 sekä ISO45001 standardien tuntemusta sekä muu kielitaito. Tehtaamme sijaitsevat Pietarsaaressa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös tietyiltä osin myös etänä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen nora.mottonen@elkamo.fi viimeistään 31.1.2021. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Alfen Elkamon operatiivinen johtaja Nora Möttönen arkisin klo 9-18 välillä, puh 0401959790.